avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declaratie D112
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declaratie D112

Buna seara
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema.
Am pierdut dreptul la indemnizatia de somaj,deoarece trei luni imi apareau ca nefiind stagiu de cotizare,de-si eu am lucrat.Am dat in judecata fostul angajator ,dar el a depus la dosar copii dupa declaratiile D112 in care scrie ca nu exista erori de validare.Este vorba de Ianuarie,febroarie si martie 2011.De la AJOFM mi sa dat un raspuns ca la ei perioada respectiva nu constituie stagiu de cotizare.Am mers la casa de pensii si am cerut adeverinta cu datele privind stagiu de cotizare si surpriza,acolo apare ca declaratiile pentru lunile respective a fost inregistrate in iulie 2012,deci pe buna dreptate AJOFM a respins dreptul la somaj.Va rog sa-mi spuneti daca este vina angajatorului ca nu a verificat daca au fost depuse corect.
Va multumesc.
Angajatorul depune declaratia on line si primeste recipisa ca nu are erori de validare . Pe recipisa apare si data cand au fost depuse declaratiile. Atata timp car le-a depus in termen si nu are erori de validare angajatorul nu are nicio vina. Trebuie sa verificati recipisele sa vedeti data cand au fost depuse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre decl.112 ndan57 ndan57 Buna ziua, la transmiterea decl.112 on-line se mai genereaza acel fisier html. care-l listam si depuneam la ghiseu?. la ce adresa putem verifica daca decl. a ... (vezi toată discuția)
Dec.112 on-line. ndan57 ndan57 Buna ziua, dupa transmiterea on-line a dec.112 a. primit urmatorul mesaj din partea server-ului?Index: 3316235 Numar inregistrare: Starea: Fisierul depus ... (vezi toată discuția)
Bilant 2012 miruna82 miruna82 Va rog sa imi spuneti daca ar putea sa apara o problema in cazul in care au fost depuse online situatiile financiare aferente anului 2012, impreuna cu notele ... (vezi toată discuția)