avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... RECUNOASTERE GRUPA 1 MUNCA IN ITALIA
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

RECUNOASTERE GRUPA 1 MUNCA IN ITALIA

am primit in italia formularul e 205 cu perioada lucrata in romania,20 de ani ,din care 16 in grupa 1 de munca,INPS italian nu imi recunoaste cei 8 ani in plus,motivand ca ei nu au asa ceva.imi puteti spune va rog daca exista vreo dispozitie comunitara care sa-i oblige sa o faca?multumesc

Alte discuții în legătură

Pensionare in italia marianacostantino marianacostantino Sunt nascut an 16 02 1954.de 4 ani muncesc an italia.am depus dosaru pt pensie in italia pt iesire la pensie cu 40 ani de cotizati. Sa facut demersul sa ... (vezi toată discuția)
Pensie comunitara eugeniacrn eugeniacrn Sunt nascuta in iulie 1957 .In prezent sunt pensionata anticipat cu pensie comunitara avand 27 ani lucrati in Romania si 8 ani si 4 luni in Italia. In ... (vezi toată discuția)
Cand pot iesi la pensie? marianacostantino marianacostantino Buna as dori sa situ cand IED la pensie? Sunt nascut 16 02 1954 am lucrat 30 ani an rulmentu Bv ,cu grupa a2a ,26 ani si 11 luni . Si acuma de4 ani muncesc an ... (vezi toată discuția)