avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Este legal?!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Este legal?!

.
Unitatea militara unde lucreaza fost sot refuza sa-mi trimita pensia alimentara la noua adresa de domiciliu, motivand ca in ordonanta de poprire e trecut vechiul domiciliu şi acolo trebuie sa trimita banii prin mandat postal. Eu le-am trimis o adresa prin care le-am comunicat noul domiciliu ( cu copie de pe C.I.) si un nr de cont unde ar putea vira banii. Au refuzat si de data asta, spunand ca este necesar sa cer instantei modificarea/completarea sentintei civile.
Problema este ca sentinta a fost emisa in 2007, a ramas definitiva si in codul de procedura civila scrie ca aceasta completare se poate solicita in termenul prevazut de lege pentru declararea recursului impotriva acestei sentinte.
In prezent am probleme cu ridicarea banilor de la posta, deoarece pe cartea de identitate este un domiciliu si in mandat alt domiciliu. Este legal refuzul unitatii? Cum sa solutionez aceasta problema?!
Cel mai recent răspuns: adabia , utilizator 08:46, 4 Martie 2009
Asa o sa fac. Multumesc pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara popescu  maria popescu maria Ma numesc Popescu Maria sunt divortata de 7 ani am doi copii minori in intretinere ,in urma divortului instanta a hotarat ca pensie alimentara sa primesc 65 ... (vezi toată discuția)
Refuzul acceptarii sultei de catre fostul sot kdoina2007 kdoina2007 Va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza in cazul in care fostul sot refuza acceptarea sultei si sa paraseasca apartamentul care mi s-a atribuit in urma unui ... (vezi toată discuția)
Ridicare pensie alimentara minor annabell annabell In urma unei Sentinte Judecatoresti din feb. 2009, Instanta hotaraste cuantumul pensiei conform legii. Aceasta Sentinta este respectata trimitandu-se pensia ... (vezi toată discuția)