avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 154 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Repartizare dividende
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Repartizare dividende

buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu o nelamurire:

-din cate am inteles dividentele se pot scoate dupa 3 luni de la infiintare (daca e bine ce stiu, daca nu corectati-ma),intrebarea mea dupa aceste 3 luni se pot scoate in fiecare luna/
multumesc.
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 12:30, 13 Mai 2013
Buna ziua,

Dividendele se pot repartiza numai in urma aprobarii situatiilor financiare anuale de catre AGA. Practic, acestea se pot ridica numai dupa inchiderea unui an financiar. Nu exista reglementari care sa stabilieasca repartizarea dividendelor la trei luni de la infiintare.

Numai bine
Dividentete la societate se pot scoate dupa inchiderea ex. financiar si repartizare
profitului la dividente,cu Hot. AGA si declarare si plata impoz. pe dividente.

www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se poate intimpla cu dividentele? Diana_10 Diana_10 La o societate care a avut in 2009 profit s-a repartizat prin Hot. AGA la dividente. Acestea urmind sa fie platite de-a lungul anului 2010. Acum ... (vezi toată discuția)
Distributie dividente Emiliap Emiliap Daca AGA a unui SRL hotaraste cu ocazia aprobarii bilantului in Martie distribuirea profitului anului precedent in procent de 40 %, restul de 60 % ramane ... (vezi toată discuția)
Dividende 2011 epsgaba epsgaba Se poate stii care va fi prima zi din anul 2011 in care as putea sa imi accesez dividendele corespunzatoare anului 2010? Firma va fi creata anul asta - voi fi ... (vezi toată discuția)