avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sesizarea catre CSM poate fi scrisa si de client, sau ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Sesizarea catre CSM poate fi scrisa si de client, sau doar de avocat ?

Vreau sa trimit o sesizarea catre CSM (Consiliul Superior al Magistraturii) pentru urgentarea trimiterii motivarii de catre instanta de apel, hotararea curtii de apel fiind elaborata in ianuarie 2013. Pot sa intocmesc singur aceasta sesizare (am un model) sau e obligatoriu sa fie facuta de avocat ? Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Sesizare consiliul superior al magistraturii Nina1 Nina1 Am depus sesizare la Consiliul Superior al Magistraturii impotriva unui magistrat. Care este procedura? CSM analizeaza aspectele prezentate in sesizare? Va ... (vezi toată discuția)
Cum fac plangere penala la csm impotriva completului de judecata? picsipoc picsipoc Am avut o sentinta irevocabila pentru repartizarea unei locuinte ANL prin care instanta a hotarat [b]mentinerea pe listele eligibile pana la data ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva si irevocabila fara comunicare...?? ContSters86909 ContSters86909 am si eu cateva nelamuriri asupra aspectului ramanerii unei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile de fapt este vorba de 2 situatii in ... (vezi toată discuția)