avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum fac plangere penala la CSM impotriva completului ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum fac plangere penala la CSM impotriva completului de judecata?

Am avut o sentinta irevocabila pentru repartizarea unei locuinte ANL prin care instanta a hotarat mentinerea pe listele eligibile pana la data repartizarii locuintelor (eram pe locul 8 din 72 de persoane).
Institutia publica, respectiv consiliul local nu a aplicat sentinta in sensul ca repartitia locuintelor s-a realizat cu 6 luni inainte de a ma introduce pe liste cand lipsea obiectul repartitiei.
Urmare a acestui fapt am deschis actiune in contencios impotriva institutiei si simunltan in penal impotriva prepusiilor acesteia pentru abuz in serviciu.
Am castigat in fond procesul de pretentii insa institutia a depus recurs cu o motivatie halucinanta acceptata de curtea de apel.
Ca urmare, instanta a hotarat ca institutia a pus in aplicare sentinta desi este lucru de logica de clasa a 2 a ca o sentinta nu poate fi pusa in aplicare pe parti solutia fiind cumulativa si nu alternativa.
Culmea in actiunea penala procurorii dupa trei ani de strans probe, spun negru pe alb ca nu au pus in aplicare sentinta.
Nu am studii juridice, si sunt bulversat, sunt eu tampit?
Vreau sa fac plangere la CSM impotriva completului din apel.
Ma poate ajuta cineva cu un model si unde trebuie depusa?
Multumesc foarte mult pentru tot sprijinul de pana acum.
Cel mai recent răspuns: picsipoc , utilizator 23:11, 25 Noiembrie 2017
O depuneti la adresa:

CONSILIUL SUPERIOR AL MAGISTRATURII
Bucureşti, Calea Plevnei nr. 141B, sector 6, cod poştal: 060011

Faceti o plangere,descrieti un memoriu impotriva magistratilor care v-au dezamagit,dar trebuie sa spuneti si care articole din legea 303/2004,art.99.
CSM va retrimite plangerea dvs catre inspectia judiciara. Trimiteti prin posta cu confirmare de primire.
Multumesc fromos
Sesizarea se face catre Inspectia Judiciara
E-mail: ij@csm1909.ro
Fax: 021 322 62 96

Inspectia are ca si competenta de a verifica sesizările adresate Inspecției Judiciare sau se sesizează din oficiu în legătură cu activitatea sau conduita necorespunzătoare a judecătorilor, procurorilor, inclusiv a celor ce sunt membri ai Consiliului Superior al Magistraturii și a magistraților
-asistenți ai Înaltei Curte de Casație și Justiție, ori în legătură cu încălcarea obligațiilor profesionale
ale acestora
Am intrat pe SITE și am revăzut întrebarea și răspunsul după trei ani și jumătate. Intuiți rezultatul? Am făcut plângerea, prin scrisoare recomandata cu conținut declarat. După cred o luna m-am interesat telefonic și mi s-a răspuns ca solicitarea mea nu exista deși aveam confirmarea de primire! Aveam o copie, am retrimis-o prin alte mijloace .... imposibil de contestat (SRI) și mi s-a răspuns ca totul este ieșit din termen .. BLA, BLA și concluzia pe scurt ........ TRĂIASCĂ JUSTIȚIA!!!! M-am simțit umilit pentru niște mizerabili care încă mai au puteri nebănuite,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Competenta cms ! ContSters327384 ContSters327384 Buna ziua ! As dori sa aflu si eu cu ce se ocupa cei de la CSM ? Doresc sa depun plangere impotriva unui prim-procuror sa a sustrag documente din dosar si nu ... (vezi toată discuția)
Judecarea incorecta Stoica Nicoleta Stoica Nicoleta Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti si mie cum pot sa procedez in cazul in care un judecator a suspendat judecarea unei ordonante presedintiale pentru acordarea ... (vezi toată discuția)
Unde poti sa te adresezi? Manole Dumitru Manole Dumitru In situatia pe care, o voi expune, Se poate face plangere impotriva Judecatorului? O cauza cu obiect de judecata \\"vizita si legaturi firesti cu nepotul ... (vezi toată discuția)