avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Sesizare impotriva unui judecator
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Sesizare impotriva unui judecator

Buna,intrebare:unde pot face sesizare impotriva unui judecator care in opinia mea nu respecta termenele de judecata fiind vorba de litigiu de munca,drepturi salariale,unde actionar majoritar este primaria,lucrez in transport local si suma este in jur de 250mii de euro, de atita aminari a dispus ca mi se pare ceva suspect,a deliberat de 4ori si tot timpul a repus pe rol si era pe FOND.Doresc sa-mi spuneti la care institutie pot face sesizarea.
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:36, 1 Decembrie 2014
Impotriva magistraților se depun plingere la CSM, inspecția judiciara.
Inspectia Judiciara - Contact
E-mail: ij@csm1909.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Competenta cms ! ContSters327384 ContSters327384 Buna ziua ! As dori sa aflu si eu cu ce se ocupa cei de la CSM ? Doresc sa depun plangere impotriva unui prim-procuror sa a sustrag documente din dosar si nu ... (vezi toată discuția)
Cum sesizez inspectia judiciara ? ContSters326896 ContSters326896 Vreau sa sesizez inspectia judiciara si nu stiu cum sa procedez ! Poate ma ajuta cineva ! Multumesc . (vezi toată discuția)
Verificare dosar inspectia judiciara amales amales buna ziua va rog sa ma sfatuiti cum pot face ca inspectia judiciara sa verifice un dosar penal (vezi toată discuția)