avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum verific daca am carte de muna?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum verific daca am carte de muna?

Buna ziua. Sunt angajata la o firma de 6 luni de zile, de o firma privata de la Bucuresti, desi eu imi desfasor activitatea numai la Iasi. Mi-au zis acu o luna de zile ca nu au putut inca sa-mi faca cartea de munca pt ca este lipsa de carti la ITM. Acum as putea sa verific undeva acest lucru, fara sa ma deplasez in Bucuresti?
Multumesc pt raspunsuri.:">:(
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:59, 3 Martie 2009
Societatea are deschis un punct de lucru, sediu secundar,sucursala sau filiala la Iasi?In mod legal asa ar trebui si atunci cartile de munca se fac la ITM Iasi si nu Bucuresti
La Bucuresti este sucursala.... sau sediul principal unde sunt 70 angajati. Insa la iasi suntem doar 2 angajati.
Ei mi-ai zis ca fac acolo Cartea de Munca.
Dar contract de munca aveti?cine l-a vizat?
Am contract de munca. L-am semnat la inceput, cand m-au angajat si l-am trimis la Bucuresti. Totul se face acolo:(
Fara sa jignesc pe cineva..... chiar nu este un raspuns concret pentru intrebarea mea? As putea verifica la ITM Iasi daca este facuta cartea mea de munca la Bucuresti? X-(

Alte discuții în legătură

Eliberare acte demisie rosetraverse rosetraverse In data de 19 dec 2010 an demisionat cu acordul partilor, astfel incat nu am stat in preaviz. Am facut o demisie, am predat-o, insa nu mi s-a dat nici o copie ... (vezi toată discuția)
Transferul angajatilor cri_el cri_el in ce act normativ pot gasi infromatii despre transferul angajatilor dintr-o unitate in alta?in Codul muncii am cautat si nu am gasit (vezi toată discuția)
Cum pot verifica daca contractul meu de munca este inregistrat la itm? ioana2525 ioana2525 Lucrez la o firma cu sediul in Bucuresti si de aprox 2 luni mi s a facut contract de munca. Nu am primit inca un exemplar al contractului. Cum pot verifica la ... (vezi toată discuția)