avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... ITP pentru scuter inregistrat la primarie dar ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

ITP pentru scuter inregistrat la primarie dar neinmatriculat

Buna ziua,as dori sa stiu daca este obligatoriu ITP pentru scutere de 49 cm3,in conditiile in care este inregistrat la primarie si nu este inmatriculat la politie deci nu figurez in evidentele RAR si nu mi se poate face ITP decat daca ma duc la identificare si il inmatriculez iar la politie ceea ce m-ar costa in jur de 500 de lei!

Alte discuții în legătură

Inmatriculare scuter max 50 cc nelu1221 nelu1221 am auzit ca scuterele pana in 50 cc trebuiesc inmatriculate si duse la rar pt identificare. cea ce cred ca nu este adevarat ar fi o aberatie . zic eu . va ... (vezi toată discuția)
Se plateste impozit anual pt moped de 49 cm3 ? catalinuxxl catalinuxxl Am un moped de 49 cm3 . Acestea stiu ca trebuie inscrise la primarie . Dar se plateste impozit pt el ? Am intrat pe unele forumuri si am inteles ca acestea ... (vezi toată discuția)
Masina inmatriculata doar fiscal ilmir1 ilmir1 Am o situatie ciudata si nu stiu cum ii dau de cap, poate ma ajutati. Doresc sa cumpar o masina. In actele masinii apare un alt proprietar. Adica cel de la ... (vezi toată discuția)