Se acorda salariatilor pentru fiecare zi lucrata cate un tichet de masa. Comenzile se lanseaza lunar. In anul 2012, s-au acordat tichete de masa pentru 11 luni lucrate.
In anul 2013, pot acorda tichete de masa pentru o luna din anul precedent?
DA, in ianuarie 2013 , cu factura din 14.01.2013 au fost repartizate salariatilor tichetele de masa pentru zilele lucrate in luna decembrie 2012. Valoarea acestor tichete a fost impozitata odata cu drepturile salariale pentru luna ianuarie 2013. Nelamurirea mea consta la inregistrarea in contabilitate a cheltuielii: sunt pentru zilele lucrate in decembrie 2012 dar achizitionate in ianuarie 2013. Daca le inregistrez in ianuarie 2013 conform facturii, raman in anul 2012 cu cheltuieli pentru tichete de masa doar pentru 11 luni iar in anul 2013 o sa am cheltuieli cu tichetele pentru 13 luni!
Intrebare
buzas
am o nelamurire cu privire la acordarea tichetelor de masa , sunt bugetara si acum in luna decembrie ne-au fost acordate tichete aferenete lunilor septembrie ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa
toma_claudia
Buna ziua,
As dori sa primesc un raspuns de la persoane avizate
Eu lucrez la o firma care acorda bonuri de masa, pentru zilele efectiv lucrate (aproximativ ... (vezi toată discuția)