avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Viol - agravanta, modalitate plangere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Viol - agravanta, modalitate plangere

am o cumnata de 14 ani care a fost violat de trei persoane unul de 19 ani si cei doi 17 ani violul sa produs in urma 8 luni si ia fost frica sa spuna acsa si acum sa aflat . intrbare consta in felul urmator am fost la politia din comuna de unde nu au loat nici o declarati na trimis la politia din orasul topoloveni de acolo nu au vrut sa in registreze plangere trimitindune in napoi la politia din comuna spund sa gasim o modalitate de inpacare cu respectivi pecare nici nui intereseaza si nu stiu la ce intelegere se putea ajunge imi ieste teama ca si dupa ce vom reusi sa depunem plangerea sa nu ramana dosarul pe loc ca vad ca toate sa aranjeaza pe relati si pile astept un sfat care sa ma ajute putem angaja un avocat de pe acum casa se ocupe de dosar vreau un raspuns va rog si ce demersuri mai trebuie facute a si uitasem avem si un martor care a vasut pe respectivi tragand de ea
Partea vatamata sa depuna o plangere penala , sub aspectul savarsirii infractiunii de viol , in varianta agravata.(art. 197 din Codul penal ).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viol emargga emargga Buna. Nu stiu daca am nimerit forumul ce imi este necesar. Astazi am aflat despre un viol ce a avut loc in iulie 2011. Fata violata este hipoacuzica, a fost ... (vezi toată discuția)
Violarea unui minor, cu ani în urmă inay inay Fiul meu, are 21 de ani și acum cateva zile mi.a spus că la varsta de 13-14 ani ar fi fost violat de un verisor al meu. Sunt bulversata. Ce pot sa fac? Dacă ... (vezi toată discuția)
Viol si lipsire de libertate Andreifin Andreifin 3 băieți au fost reținuți pentru 30 de zile pentru faptul Ca au comis viol si lipsire de libertate ce de a3 persona este doar acuzata de viol fata are ... (vezi toată discuția)