avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... perioada reabilitare cazier
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

perioada reabilitare cazier

La cat timp dupa ramanerea definitiv a aunei condamanri aceasta nu va mai aparea in cazierul judiciar ?
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 21:42, 13 Mai 2013
Reabilitarea unei pedepse aplicate, poate fi de drept sau judecatoreasca iar termenul dupa care poate fi reabilitata o persoana condamnata, depinde de cuantumul pedepsei aplicate si modalitatea de executare a acesteia.
Ultima modificare: Luni, 13 Mai 2013
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Parca era ceva de gen furt sau delapidare a primit 3,5 ani a stat 2 ani dupa a fost eliberata conditionat.beleaua este ca nu isi poate gasi de lucru din cauza acestei lucru de la cazier ca cam peste tot inclusiv la un call center iau cerut cazier judiciar cand a incercat sa se angajeze ,
ContSters290705, utilizator
Acum ..ce sa fac..iau de bune datele care le-ati dat.
Art. 135
Reabilitarea judecătorească
Condamnatul poate fi reabilitat, la cerere, de instanţa judecătorească:
a) în cazul condamnării la pedeapsa închisorii mai mare de un an până la 5 ani, după trecerea unui termen de 4 ani, la care se adaugă jumătate din durata pedepsei pronunţate.
Termenul se calculeaza de la data la care a luat sfarsit executarea pedepsei principale ( deci nu de la data liberarii conditionate)
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier judiciar! anonim2008 anonim2008 Buna ziua as dori si eu sa intre in cat timp iti expira cazierul sunt eliberat din 2004 pt furt si as dori sa stiu cand imi expira cazierul si ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Reabilitare fulvius fulvius am fost condamnat la 4 ani cu executare pentru furt,am executat 3,8 luni si mam liberat in 2003,cazierul meu mai poate fi patat?vreau sa ma angajez in agentie ... (vezi toată discuția)
Reabilitare cazier judiciar Agnes25 Agnes25 In cat timp de la terminarea pedepsei se poate cere reabilitarea cazierului judiciar si care ar fi pasii de urmat pentru asta? Mentionez ca este vorba despre ... (vezi toată discuția)