Buna ziua,
ma bucur sa va regasesc dupa aproape 1 an, semn ca nu am mai avut problema cu legea :) De nici un fel... De data asta problema este urmatoarea: de 3 ani, de cind m-am mutat la casa, cer vecinilor mei sa isi construiasca un gard mai solid din cauza ca actualul e foarte subred, vechi (e din caramizi din pamant)... Asta pina ieri cind tot zidul s-a prabusit la mine in curte (era construit pe hotar, pe mezuina) . Si acum ghiciti ce urmeaza: ma trezesc a doua zi dimineata cu vecinii, si cu un muncitor la mine in curte. Fara sa imi ceara acordul, fara nimic, ei s-au apucat sa lucreze cu roabe, cu lopeti, au deschis un adevarat santier, ce mai... Am chemat politia, le-a cerut sa iasa de pe proprietatea mea, ei nu si nu. Ca ei au 1 m in spatele casei, adica pe proprietatea mea (in realitate au 60 de cm, cit e iesit acoperisul)... Ce sa fac? In prelungirea gardului, ei mai au 2 anexe, LA FEL DE SUBREDE, sunt cotete pt porci, acum o luna peretele s-a gaurit dupa ce un porc a intrat in el... Vecinii au umplut gaura cu carpe... Este ceva incredibil... La 1 metru de anexele lor, eu am terasa, copiii vor iesi la joaca, risc sa cada pe ei... Azi a venit tehnicianul primariei, chemat de mine, si, verbal le-a cerut sa le consolideze... Nu trebuia ceva scris? Un termen, ceva? Ce sa fac, riscul de prabusire e foarte mare... Multumesc. Dora Negrea