avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale titlu de proprietate gresit
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

titlu de proprietate gresit

Titlu de propri. e gresit,tatal meu a avut in posesie aproximativ 2000m2, cind sa facut titlu sa trecut 1600m2? vecini mei au avut mai putin teren?sau interesat la primarie de suprafata care o are taicamiu, si au actionat cu depunerea de pietre pe gardul din plasa, ca-si mareasca curtea,acum dupa ce siau facut cassa,la o distanta de 30 cm de gard,au actionat si la taierea salcimilor ce erau pe razor,confirmind verbal!ca tatal meu a intrat la ei. In acea zi tatal meu sa dus la postul de politie pentru a face o plangere inpotriva vecinului? declarind tot ce sa intimplat sefului de post,ainceput sal ia la misto?cererea e facuta de o saptamana si pana acum nusa luat nici o masura?din contra vecinu a luat masura sal bata cu o cazma pe proprietatea lui,dupa ce a taiat salcimi saomoare si un porc ,ce anexele erau amplasate linga salcimi. CUM TREBUE SA PROCEDEZ? VA MULTUMESC?
Cel mai recent răspuns: dumitru1 , utilizator 07:18, 21 Iulie 2009
Aveti la indemna fie o catiune de modificare a titlului de proprietate fie o actiune care sa constate uzucapiunea pentru diferenta de teren. De asemenea plingetui-va pentru tulburare de posesie si distrugerea semnelor de hotar iaR PENTRU POLITISTUL CARE L-A LUAT LA MISTO PUTETO DE ASEMENEA SA VA PLINGETI SEFILOR LUI IERARHICI
ACTUL DE DOBANDIRE a-terenului si schita casei vreau sale scot din documentatia din registru agricol , dar ce trebuie facut ca-sa le scot ptr. justificare
Ultima modificare: Miercuri, 22 Iulie 2009
dumitru1, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rectificare titlu de proprietate yo9gsb yo9gsb buna ziua vecini mei au carte funciara,am si eu cf. in urma masuratorilor pe proprietatea mea a rezultat o suprafata mai mare de teren decat e inscris in ... (vezi toată discuția)
Vecin parsiv lazer_454 lazer_454 buna ziua.eram intr-o situatie mai dificila si acum este mai bine. in urma cu 4 ani vecinu a sudat bolta de gard pe o lungime de 10 m cu acordul lui tata care ... (vezi toată discuția)
Titlul de proprietate velica002 velica002 Am o suprafata de 12 ari de pământ în extraviran care nu a fost trecuta în titlul de proprietate. Menționez faptul ca aceasta bucata de pământ a ... (vezi toată discuția)