avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... asociere in participatiune intre primarie si o ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

asociere in participatiune intre primarie si o societate comerciala

Buna ziua! Speta mea este urmatoarea: o primarie doreste realizarea unei piete agroalimentare printr- o asociere in participatiune cu o societate comerciala. Pe locul unde doreste sa realizeze acest obiectiv se afla o constructie a unei societati comerciale care va trebui sa demoleze acest edificiu. Este posibil ca aceasta piata sa se realizeze intre primarie si acea societate comerciala in ideea ca acest parteneriat sa compenseze pierderea societatii comerciale? Nu stiu daca am fost explicita. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ileana Schwarz , Avocat 22:30, 20 Martie 2009
Terenul unde se doreste infiintarea pietei este proprietatea primariei, a respectivei societati comerciale sau a unui terţ?
Contractul este legea partilor daca nu se incalca nicio dispozitie imperativa a legii.
De putut se poate, mai ramane de vazut insa si daca partile se vor intelege.

avocat Claudiu Lascoschi
da .se poate incheia un contract de asociere in participatiune , de ce nu!
Atentie la legea achizitiilor publice si la procedura.

succes
av. Ileana Schwarz

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de asociere in participatiune kas_ kas_ pot incheia un astfel de contract intre o societate comerciala si o persoana fizica? PF ar promova produsele si serviciile firmelor din grup si ar primi in ... (vezi toată discuția)
Într-un contract de participare cu primãria aceºtia sunt obligaþi sã emitã facturi pentru sumele încasate ? Cornel Cojocaru Cornel Cojocaru Redau conţinutul contractului : CONTRACT DE PARTICIPARE PRIVIND CONSTRUCŢIA ªI EXPLOATAREA PIEŢEI AGROALIMENTARE xxxx , din Bucureşti, str. ... (vezi toată discuția)
Contract asociere in participatiune Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G Daca trei societati comerciale, de exemplu, vor sa participe impreuna la o licitatie, deci sa depuna o singura oferta, ce fel de contract ar trebui sa incheie ... (vezi toată discuția)