avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept la proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept la proprietate

Buna ziua,
Soacra mea a divortat de socrul meu acum 16 ani fara sa faca partaj,s-a recasatorit imediat dupa divort si de atunci locuieste in Olanda avand cetatenie olandeza.In 2012 socrul meu a decedat ,sotul meu fiind copil unic.Daca se poate a-si dori sa stiu care este cota parte din apartamentul cu 3 camere(cumparat de ambii socri) care ii revine soacrei mele.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:37, 14 Mai 2013
Daca a fost bun comun cu soacra , aceasta ar avea jumatate, cat i se cuvenea la partaj. Soacra nu-l mosteneste pe socru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neintelegere cu parintele, stres emotional... nykk nykk Buna ziua! Problema mea se prezinta astfel: socrii mei sunt divortati legal din 1996, dar nici in prezent nu au facu partaj. Socrul s-a mutat la amanta ... (vezi toată discuția)
Despre un apartament - succesiune alinutza87 alinutza87 Buna,tuturor.Am o problema cu apartamentul soacrei mele si anume,soacra este divortata de socru mai bine de 10 ani,din cauza bauturii,nu isi mai platea ... (vezi toată discuția)
Succesiune ada969 ada969 Buna ziua. Am avut un mariaj frumos timp de 25 de ani. M-am stabilit in Anglia impreuna cu sotia acum 14 ani si am dubla cetatenie. In urma cu 6 ani mi-a murit ... (vezi toată discuția)