avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... despre un apartament - succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

despre un apartament - succesiune

Buna,tuturor.Am o problema cu apartamentul soacrei mele si anume,soacra este divortata de socru mai bine de 10 ani,din cauza bauturii,nu isi mai platea datoriile,ci numai soacra i le platea,timp de zece ani.A facut partaj si i-a mai ramas din apartament sase mii de euro,socrului,el luna asta a murit,soacra mai are trei copii,intrebarea este ca banii aia cui i se cuvin, soacrai sau se imparte la toti copii?
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 22:06, 26 Ianuarie 2011
daca soacra a facut partajul mai demult si sulta n-a platit-o in termen de 3 ani de cand o avea de plata, datoria s-a prescris.
daca mai e de actualitate, soacra trebuie sa plateasca aceasta sulta mostenitorilor, adica celor 3 copii.
dansa nu-l mosteneste pe socru, fiind divortati la data decesului lui
Au divorţat, au făcut şi partajul, soacra nu mai are nicio treabă cu nimic ce e în patrimoniul socrului. Totul le revine copiilor lui.
Partajul poate fi contestat?. E corect?. Daca e corect, mostenirea corespunde copiilor. Ceea ce priveste partea socrului decedat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara- violenta in familie vip2you17 vip2you17 Buna seara ma numesc razvan astazi a fost o problema in timpul zilei soacra mea care este divortata de socru ei locuiesc impreuna si socrul meu consuma alcool ... (vezi toată discuția)
Drept la proprietate eugenia36 eugenia36 Buna ziua, Soacra mea a divortat de socrul meu acum 16 ani fara sa faca partaj,s-a recasatorit imediat dupa divort si de atunci locuieste in Olanda avand ... (vezi toată discuția)
Se poate si mai rau de atat? Oanuk Oanuk Buna ziua! Am sa incerc sa fiu scurta, si la obiect: am avut o garsoniera, dobandita inainte de casatorie, si acum 1 an, am dat-o prin contract de vanzare ... (vezi toată discuția)