avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cale de atac
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cale de atac

Mai am vre o cale de atac sau de revizuire a unei decizii a curtii de apel care a refuzat sa acorde dobanzi cu toate ca au fost cerute si in fond si in recurs,tinand cond ca a aparut chiar o decizie a CEJ intre timp chiar in sensul celor cerute de mine?
Eventual la vreo istaa din afara?
VA multumesc pentru eventuale raspunsuri.
Ultima modificare: Marți, 14 Mai 2013
mirceaur, utilizator
Cel mai recent răspuns: mirceaur , utilizator 08:35, 16 Mai 2013
Revizuire- temei art. 322 pct. 2 Vechiul Cod de p. civila. Termenul de exercitare a revizuirii este de o luna de la pronuntarea Deciziei de Catre Curtea de Apel
Multumesc pentru raspuns.
Daca au trecut 4 luni de la data comunicarii inteleg ca nu se mai poate face nimic?
Daca instanta a omis sa se pronunte asupra dobanzilor, nefecand referire in nicun fel la acestea, faci o noua actiune in instanta avand ca obiect acordarea acestora pe care va tr. sa o timbrati la valoarea ceruta .
Din pacate sa pronuntat in sensul ca sunt inadmisibile datorita faptului ca nu am facut dovada ca le-am cerut.
Ultima modificare: Marți, 14 Mai 2013
mirceaur, utilizator
Scrie asa ceva in dispozitivul deciziei legat de dobanzi?

Alte discuții în legătură

Cai de atac Marta Tot Marta Tot Ce cai extraordinare de atac exista in cazul respingerii de catre ICCJ a unei cereri de revizuire a unei hot.def. si irev.? (vezi toată discuția)
Revizuirea hotararii Liliana Tanase Liliana Tanase Am castigat un proces la tribunal. La curtea de apel am pierdut. La ce instanta trebuie sa adresez cererea de revizuire a hotararii definitive si irevocabile ... (vezi toată discuția)
Revizuire shhomerul shhomerul hotararea data de instanta de fond ( tribunal ) fiind definitiva si fara cale de apel ci doar de recurs se poate fii revizuita? (vezi toată discuția)