avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Absolvent Fac.de Matematica PFA 6202 (norma fixa)?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Absolvent Fac.de Matematica PFA 6202 (norma fixa)?

Buna ziua,

As dori sa stiu si eu daca s-ar putea deschide un PFA (norma fixa) activitati de Consultanta in tehnologia informatiei 6202 avand ca si specializare o diploma de absolvire a Facultatii de Matematica.

Din punctul meu de vedere matematica e in stransa legatura cu infomatica (algoritmica, etc).

Multumesc,
George

Alte discuții în legătură

Cod caen 6202 Adi1988 Adi1988 Bună tuturor! Vreau sa îmi deschid un PFA, m-am gândit la codul caen 6202. Precizez ca am doar liceul făcut la specializarea matematica-informatica, deci ... (vezi toată discuția)
Pfa cod caen 6202 fara finalizarea ciclului de licenta la o facultate cu specializare in it ilumar58 ilumar58 Dupa cum este mentionat si in titlu as dori sa stiu daca imi pot face PFA in activitati de consultanta in tehnologia informatiei fara sa am licenta luata. ... (vezi toată discuția)
Pfa cu norma de venit dodo2009 dodo2009 Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu un sfat autorizat pentru situatia urmatoare: doresc sa-mi fac PFA cu norma fixa de venit si vreau sa stiu daca ma pot ... (vezi toată discuția)