avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Inregistrare in SEAP
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Inregistrare in SEAP

Puteti sa ma lamuriti cu problema inregistrarii in SEAP?
Vreau sa stiu ce fel de mandat se acorda pentru a utiliza programul, se da de AGA sau de Presedinte sau doar de directorul executiv, iar daca aveti un model, va rog mult sa mi-l dati.
Cel mai recent răspuns: Andra Cioaca , Consilier juridic 16:56, 14 Mai 2013
Buna ziua,

Inregistrarea in SEAP se face de catre reprezentantul legal al societatii, respectiv administratorul sau alta persoana desemnata in acest sens. Pe langa inregistrarea electronica, direct pe site-ul SEAP, este necesar a se transmite si pe suport de hartie certificatul de inregistrare fiscala, precum si certificatul constatator al societatii comerciale - operator economic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare directa seap documente arhivare Rares_Eleonora Rares_Eleonora Buna ziua, Va rog daca este posibil sa ma ajutati sa aflu care sunt documentele necesare pentru a le arhiva cand se face o cumparare directa in SEAP si care ... (vezi toată discuția)
Suspendare firma tibiscum tibiscum Buna ziua, va rog sa-mi spuneti care este procedura pentru suspendare activitate firma si ce declaratii mai trebueie depuse dupa aceea ? (vezi toată discuția)
Contract sau seap ? ana500 ana500 Buna ziua . Vreau sa ma lamuresc si eu cu un aspect daca ma puteti ajuta . Lucrez intr-o institutie publica - o scoala . Achizitiile le facem prin SEAP ... (vezi toată discuția)