avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestare Dispozitie de Ridicare Auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestare Dispozitie de Ridicare Auto

Buna ziua,

Numele meu este Lucian si pe data de 09.05.2013 am avut neplacerea sa m-i se ridice masina in Sectorul 6 (ce-i drept era parcata in unicul loc liber acolo in zona pe trecerea de pietoni :sorry: ).
In momentul in care am fost sa imi recuperez masina, la sediul ridicari auto dupa efectuarea tuturor actelor, procesul de identificare al conducatorului auto, factura si chitanta, m-i s-a inmanat si dispozitia de ridicare auto intocmita de agentul constatator care era pe un numar de inmatriculare diferit de cel al masinii mele.
Precizez ca factura si chitanta au fost intocmitela cererea mea pentru numarul real al masinii mele.

Ce sanse sunt sa-mi recuperez cei 886 lei pentru ridicare si depozitare a autovehicolului, nu sunt interesat sa contest si PV din motive de etica.
Cel mai recent răspuns: look2you22 , utilizator 23:04, 14 Mai 2013
Probabil v-au dat procesul verbal de la o alta masina si procesul dvs. altei persoane. Oricum o copie a procesului verbal exista pe undeva, asa ca nu prea sunt sanse sa contestati actiunea de ridicare a masinii.
nu cred ca asta a fost..... numarul pe care a fost intocmita dispozitia de ridicare a fost GJ-22-KID iar numarul real este GJ-29-KID....mi-e greu sa cred ca in zona respectiva mai exista inca un golf 3 alb cu un numar similar.... Mai mult ca sigur a fost un VICIU DE PROCEDURA !!!! in continuare astept raspunsuri si opinii.... ms de raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal intocmit in lipsa vtk vtk In data de 11 ian 2013 mi s-a ridicat \\\\\\\\\\"la comanda\\\\\\\\\\" masina de pe o strada din Iasi, str Sf. Lazar, langa banca BRD. De ce zic la comanda? ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de ridicare auto anulat de instanta. cum recuperez amenda platita si cum recuperez taxa de ridicare auto? 2680512521612 2680512521612 Mi-a fost admisa in instanta plangerea contraventionala impotriva PV de constatare a autoturismului parcat neregulamentar si ridicat de firma de ridicari auto, ... (vezi toată discuția)
Ridicare auto politia comunitara teach teach Buna ziua! Pe data de 26.08.2010, mi s-a ridicat autoturismul printr-o dispozitie de ridicare emisa de catre Politia Comunitara sector 6. Motivul fiind acela ... (vezi toată discuția)