avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum pot scoate bani din firma?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum pot scoate bani din firma?

Buna ziua! In urma cu o saptamana mi s-au eliberat actele de platitor de TVA pentru firma nou infiintata (firma se ocupa cu produse personalizate si este un intermediar intre client si fabrica). In urma discutiei cu contabila am ramas foarte, foarte neplacut surprins cand mi-a spus ca eu ca administrator nu pot beneficia de dividente decat la sfarsitul anului fiscal (asta insemnand martie 2014). Am luat in calcul varianta angajarii dar aici intervine o alta problema: sa spunem ca salariul meu va fii de 1.000lei, daca eu in prima luna nu reusesc sa vand produse nici macar de 500lei cum ar trebui sa imi iau salariul? In aceeiasi situatie este si partenerul meu cu care am pornit cand am deschis firma. M-ar ajuta foarte tare o parere din partea dvs.
O seara buna in continuare,
Bogdan Mavrodin
Cel mai recent răspuns: nicoletapanea , utilizator 18:41, 14 Mai 2013
Daca va faceti treaba trebuie sa vindeti ceva. Trebuie sa va angajati ca sa primiti ceva, luna de luna. Usor de spus greu de facut. Nu aveti alternativa decat sa va zbateti ptr firma voastra, altfel o lasati balta si va angajati la altii.
Dc nu vindeti nici dividente nu primiti... Din ce ?
Este f greu....
Curaj si forta de munca !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputare salariu incaltaminte piele intoarsa annemarry010191 annemarry010191 Buna ziua, Lucrez de aproximativ 2 ani la o firma care are ca produse de vanzare incartaminte piele naturala, lacuita, intoarsa, genti si accesorii. Suntem 4 ... (vezi toată discuția)
Modificare cim in sarcina iuliamarin iuliamarin Buna ziua, Sunt insarcinata in 2 luni, mi s-a facut acum un act aditional cu modificarea cim la part-time si reducerea salariului. Are voie sa faca asa ceva? ... (vezi toată discuția)
Cum dau drumul firmei? elenaiunie2012 elenaiunie2012 ex: magazin de produse alimentare vine la usa magazinuului, care la primul pas este gol, distribuitorul de marfa: ok! iei marfa si iti lasa cu tot cu marfa ... (vezi toată discuția)