avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... revizuire decizie acordare sporuri functionari publici
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

revizuire decizie acordare sporuri functionari publici

Am castigat la instanta de fond cele doua sporuri de 25%(suplimentul postului si suplimentul treptei de salarizare).Pe aceleasi motive pentru care instanta de fond a dat castig de cauza functionarilor publici,curtea de apel ploiesti a admis recursul ordonatorului secundar de credite impotriva caruia a fost intentata actiunea.Am cerut revizuirea cauzei si avem termen pe 5 martie 2009.Daca vom pierde si dupa revizuirea cauzei,mai putem avea alta cale de atac in Romania?Astept cu nerabdare un sfat,o sugestie,ceva care sa ne ajute.Pheea
Cel mai recent răspuns: dborsanu , utilizator 22:55, 3 Martie 2009
In opinia mea nu mai aveti alta cale de atac deja sunteti intr-o cale de atac extraordinara.Recomandarea mea este sa angajati un avocat care sa studieze dosarul
In Romania nu mai aveti alta cale de atac.
Exista insa Tribunalul Functiei Publice europene, la Luxemburg.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Textul de lege care reglementeaza cele doua suplimente Adelinda Diaconu Adelinda Diaconu dores sa stiu textul de lege si normele metodologice de aplicare a legii , care reglementeaza cele doua sporuri ,cel al suplimentului postului de 25 % si a ... (vezi toată discuția)
Cuantum supliment post+treapta Tanjiani Tanjiani Speta: Sindicatul a cerut in instanta acordarea suplimentul postului (25%) si suplimentul treptei de salarizare (25) conform Legii nr. 188/1999 prvind ... (vezi toată discuția)
Informatii - referitoare oug nr.71 /2009 hova430 hova430 In urma unei hotarari definitive si irevocabile referitoare la plata suplimentului postului (25%)din salariu de baza si a suplimentului corespunzator treptei ... (vezi toată discuția)