buna seara se mai pot cere cheltuieli de judecata dupa o sentinta definitiva dc am fost obligat sa platesc doar unuia dintre parati si acuma dupa 4 luni de la sentinta publicata definitiva celalalt parat imi cere cheltuieili de judecata pe cale amiabila amenintand ca imi deschide proces ptr cheltuieli de judecata
[Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieţi exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar]
cheltuielile de judecata revin de la recurs unde tribunalul zice. respinge ca nefondat recursul inpotriva sentintei nr ....... si obliga pe recurentii la plata sumei de 800 de lei intimatului .... irevocabila si dupa aproape 5 luni imi zice ca sa dau banii pe cale amiabila. nu mi se pare corect ca acest avocat nici nu a fost prezent la ultimile 2 infatisari si poate nici nu adepus chitanta si in intimpinare nu cere cheltuieli de judecata.
[Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieţi exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar]
Recurs
MioaraG
In aceeai sedinta de recurs, pe fond, pot fi discutate 2 contestatii de recurs,una sustinuta de o parte cu calitate de recurent, si aceeasi parte in calitate ... (vezi toată discuția)