avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cheltuieli de judecatã pe cale separatã
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cheltuieli de judecatã pe cale separatã

buna seara se mai pot cere cheltuieli de judecata dupa o sentinta definitiva dc am fost obligat sa platesc doar unuia dintre parati si acuma dupa 4 luni de la sentinta publicata definitiva celalalt parat imi cere cheltuieili de judecata pe cale amiabila amenintand ca imi deschide proces ptr cheltuieli de judecata


[Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieţi exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar]
Ultima modificare: Luni, 20 Mai 2013
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: ssosso , utilizator 11:57, 16 Mai 2013
Da, are posibilitatea sa solicite cheltuieli de judecata pe cale separata; aceasta inseamna un nou proces, printr-o actiune in pretentii.
cheltuielile de judecata revin de la recurs unde tribunalul zice. respinge ca nefondat recursul inpotriva sentintei nr ....... si obliga pe recurentii la plata sumei de 800 de lei intimatului .... irevocabila si dupa aproape 5 luni imi zice ca sa dau banii pe cale amiabila. nu mi se pare corect ca acest avocat nici nu a fost prezent la ultimile 2 infatisari si poate nici nu adepus chitanta si in intimpinare nu cere cheltuieli de judecata.


[Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieţi exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar]
Ultima modificare: Luni, 20 Mai 2013
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat dureaza comunicarea unei hotarari judecatoresti? mihai19735 mihai19735 buna ziua..am avut un proces cu o firma pt lipsa in gestiune.firma a castigat procesul si am facut recurs.recursul sa incheiat de 5 luni dar nu a venit nici o ... (vezi toată discuția)
Recurs MioaraG MioaraG In aceeai sedinta de recurs, pe fond, pot fi discutate 2 contestatii de recurs,una sustinuta de o parte cu calitate de recurent, si aceeasi parte in calitate ... (vezi toată discuția)
Pronuntare definitiva si irevocabila SAUNDU SAUNDU M-am judecat cu casa de pensii a mun. Bucuresti, am cistigat pe fond iar in hotarire se mentioneaza recurs in 15 zile. M-am interesat la tribunal si nu s-a ... (vezi toată discuția)