avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... cadastru,recuperare teren
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

cadastru,recuperare teren

Buna ziua!As dori sa ma informati in legatura cu o recuperare de teren .Mai exact ,acum cca 15 ani am cumparat o bucata de teren unde am construit o casa.Terenul din acte este de 1000m dar in realitate am facut gard la 800 de m pentru ca vecinul nu ne-a dat voie sa intram in posesia intregii suprafete.La momentul respectiv nu am dorit sa intram in conflicte iar cativa ani mai tarziu cand am dorit sa facem cadastru ,acesta a fost facut pe cei 800 de m,netinandu-se cont de actul de proprietate care indica toata suprafata si vecinatatile.Acum am dori sa intram in posesia intregului teren si va rog sa-mi spuneti care sunt pasii legali pe care trebuie sa ii urmez.Va multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Contract intretinere carloss22 carloss22 buna ziua in 2004, bunicii au incheiat un contract de intretinere cu unchiul meu, printre care se afla si punerea in posesie a 1900mp (1100 curti si 800 teren ... (vezi toată discuția)
Mostenire, drept de proprietate dumitrugj dumitrugj Buna ziua,va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns la problema mea.Parintii mei au construit o casa in anul 1970 pe un teren mostenit de bunica de la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am un vecin care in lipsa mea din tara si mai ales ... Pausescu Pausescu Buna ziua! Am un vecin care in lipsa mea din tara si mai ales datorita si vizitelor scurte in Romania a construit fraudulos, gardul (ce trebuia sa fie pe ... (vezi toată discuția)