avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... incompatibilitati profesionale
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

incompatibilitati profesionale

Din cate am citit eu,potrivit legii si statutului consilierului juridic, activitatea de consilier juridic liber profesionist este incompatibila cu cea de consilier juridic salariat. Este chiar incompatibila cu orice alta profesie autorizata sau salarizata!
Despre asta ce parere aveti?
Ar trebui sa renunt la profesia mea actuala, autorizata si salarizata satisfacator, in favoarea statutului de cons. jur. salarizat,anagajat de o pers. juridica care ma remunereaza cu salariul minim pe economie?


Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 18:07, 8 Aprilie 2005
Depinde cum vrei sa interpretezi legea si chiar de ar fi incompatibilitate, care sunt sanctiunile.
Sunt si alti muncitori care au si statutul de c.j. si nu vor sa renunte la munca pe care o fac pentru ca se castiga mai bine decat ca c.j.
Ei, incearca pentru ca nu ai ce pierde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilier juridic alexandru17 alexandru17 Buna ziua, un consilier juridic, neangajat al vreunei societati comerciale, poate in baza unui contract de prestari servicii sa emita facturi de consultanta pt ... (vezi toată discuția)
Un consilier juridic poate presta servicii in calitate de pfa? OANA GORAN OANA GORAN am uarmatoarea nelamurire: un consilier juridic poate presta servicii juridice in calitate de pfa, se poate ??? daca da, ce presupune acest lucru.?? va ... (vezi toată discuția)
Ce este, de fapt, un consilier juridic? Iulian81 Iulian81 Din cate am inteles un consilier juridic ar cam aceleasi atributii ca si un avocat... atunci ce rost mai are meseria aceata? De ce nu se spune din start ca ar ... (vezi toată discuția)