o agentie de stat a facut plangere penala unui angajat.in urma cercetarilor a primit nup.s-a facut plangere impotriva rezolutiei procurorului si s-a obtinut tot nup.agentia a facut iar plangere impotriva rezolutiei atat la parchet cat si la judecatorie.( a doua oara).ce se poate intampla mai departe?
Art.278^1c.p.p.
............
(8)Judecătorul pronunţă una dintre următoarele soluţii:
a) respinge plângerea, prin sentinţă, ca tardivă sau inadmisibilă ori, după caz, ca nefondată, menţinând rezoluţia sau ordonanţa atacată;
b) admite plângerea, prin sentinţă, desfiinţează rezoluţia sau ordonanţa atacată şi trimite cauza procurorului, în vederea începerii sau redeschiderii urmăririi penale, după caz. Judecătorul este obligat să arate motivele pentru care a trimis cauza procurorului, indicând totodată faptele şi împrejurările ce urmează a fi constatate şi prin care anume mijloace de probă;
c) admite plângerea, prin încheiere, desfiinţează rezoluţia sau ordonanţa atacată şi, când probele existente la dosar sunt suficiente, reţine cauza spre judecare, în complet legal constituit, dispoziţiile privind judecata în primă instanţă şi căile de atac aplicându-se în mod corespunzător.
(9)În cazul prevăzut în alin. 8 lit. c), actul de sesizare a instanţei îl constituie plângerea persoanei la care se referă alin. 1.
(10)Hotărârea judecătorului pronunţată potrivit alin. 8 este definitivă.
.......