avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Salariu functionari publici la o primarie de comuna
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Salariu functionari publici la o primarie de comuna

Sunt angajat la primarie ca inspector asistent gradul 1 cu studii superioare in domeniu (la impozite si taxe),am 3 persoane in intretinere, 7 ani vechime , colega mea este inspector superior gradul 3 ,2 persoane in intretinere ,20 ani vechime va rog frumos sa ne calculati salariu cuvenit fiindca nu mi se pare corect calculat .

Alte discuții în legătură

Cuantumul salariului mayuk27 mayuk27 Sunt contabil la o primarie cu studii superioare de lunga durata (consilier asistent II), vechime 10 ani în campul muncii, 2 ani vechime în contabilitate, si ... (vezi toată discuția)
Administratie locala Mirela28 Mirela28 Am o colega nelamurita...este angajata ca referent cl III, gradul superior, treapta 2 (contabil) iar acum a fost creat in orgamigrama un post de inspector ... (vezi toată discuția)
Subiect: drepturi salariale mihaelaberceanu mihaelaberceanu Buna ziua, In luna noiembrie 2016 am participat la concurs pentru functia publica de executie inspector clasa I, grad profesional asistent (conditie ... (vezi toată discuția)