avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 361 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort sau anularea casatoriei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort sau anularea casatoriei

buna ziua ,

sunt un pic nelamurita intr o privinta , am avut cununia civila pe 27.04.2013 si intre timp am aflat ca sotul meu de 2 saptamani ma insala . as dori sa stiu daca este posibila anularea casatoriei sau desafacerea sa poate face numai prin divort .

multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: lex_lex , utilizator 12:46, 15 Mai 2013
Desfacerea casatoriei prin divort.
Nulitatea casatoriei intervine ca sanctiune a nerespectarii unor cerinte prevazute d elege la incheierea casatoriei
Nu este posibila anularea casatoriei in cazul dvs. Casatoria se poate desface prin divort.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anularea casatoriei didigina didigina sunt casatorita de mai putin de o luna si as vrea sa stiu cum se poate anula casatoria. Sunt deasemeni insarcinata in ultima luna si tatal nu vrea sa ... (vezi toată discuția)
Anularea casatoriei poate fi ceruta numai de catre unul dintre soti? roxa. roxa. Intrebarea e simpla: anularea casatoriei pe motiv ca unul dintre soti era casatorit la data incheierii celei de a doua casatorii poate fi ceruta numai de catre ... (vezi toată discuția)
Anulare casatoriei. DanielaStanescu DanielaStanescu exista vreo modalitate legala prin care sa pot anula casatoria fara ca sa se ajunga la divort? (vezi toată discuția)