avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Incetarea suspendarii
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Incetarea suspendarii

Buna ziua ,
Am o rugaminte la dumneavoastra.
Sotul meu este functionar public (politist de frontiera),in luna aprilie si-a facut o cerere de suspendate a raportului de serviciu,conf .art.94 din statutul politistului...(2)..pentru un interes personal.
A plecat cu fetita noastra minora (1 an si 8 luni) in Germania pentru un tratament pentru un hemangiom extern .Raportul a fost facut pentru o perioada de 6 luni (aprilie-septembrie).
Din fericire tratamentul are rezultate foarte bune si la sfarsitul lunii iunie se intorc in tara.
Intrebarea mea este daca raportul de suspendare a fost facut pentru 6 luni,se poate intoarce mai repede?Daca da,cum trebuie sa porcedam?
Am citit in statutul politistului,dar este un pic interpretabil.
Va multumesc foarte mult.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:43, 15 Mai 2013
Va trebui sa ia legatura cu seful lui sau cu D.R.U. sa le explice situatia ... eu cred ca este posibil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea raportului de serviciu muscagabriel muscagabriel buna ziua! sunt politist in cadrul unei sectii de politie a unui municipiu. anul trecut am incercat sa plec in strainatate sa lucrez solicitand printr-un ... (vezi toată discuția)
Suspendareala cerere a unui functionar public cartala cartala as vrea sa stiu va rog la ce motive de interea personal legitim se refera paragraful urmator din legea 188din 1999 modificata pentru ca un functionar sa poata ... (vezi toată discuția)
Politist suspendare la proprie initiativa - stie cineva ? endcomp endcomp salut, politistul se poate suspenda din proprie initiativa datorita unor motive temeinice? Legea nr. 360/2002 privind Statutul politistului: Art. ... (vezi toată discuția)