avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal pentru conducerea sub influenta bauturilor ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal pentru conducerea sub influenta bauturilor alcoolice/ permis din alta tara

Pe scurt, sunt in proces pentru conducerea sub influenta bauturilor alcoolice care se va finaliza probabil cu permis anulat si pedeapsa cu suspendare.
Am si permis de conducere din Republica Moldova, vreau sa stiu concret daca pot sa conduc cu el sau nu dupa ce se termina procesul si primesc sentinta.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:30, 15 Mai 2013
Sunt curios daca tot la fel de destins veti fi daca va prinde circuland in termenul de incercare al pedepsei cu suspendare. Asta inseamna inchisoare sigura, din punctul meu de vedere.
Da, daca va prind este foarte probabil sa ajungeti la inchisoare cu executare.
Doar daca ati scapa de prima fapta cu o amenda administrativa ati putea scapa de inchisoare ceea ce cu siguranta ca ar fi si complicat si costisitor.

Pe teritoriul Romaniei nu mai aveti dreptul de a conduce.
Nu conteaza ca aveti permis.
Daca va verifica o veti incurca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis romanesc suspendat. pot circula in ro cu un alt permis/emis in alta tara? Arhipp Arhipp Buna. Mi-a fost suspendat permisul romanesc pentru o perioada de 90 zile. Detin dubla cetatenie (Romania si Republica Moldova). Pe langa permisul romanesc mai ... (vezi toată discuția)
Durata preschimbãrii permisului de conducere moldovenesc cu cel românesc EDWARD85 EDWARD85 Buna seara ! As dori va rog frumos o informatie... In data de 9-05-2013 am depus dosarul complet pentru preschimbare permis de conducere obtinut ... (vezi toată discuția)
Carnet de soferi categoria b teudan teudan Buna ziua, Am pentru dumneavoastra doua intrebari, daca ma puteti ajuta: 1). Cu carnet de soferi categoria B pot conduce motociclete din categoaria A2( pana ... (vezi toată discuția)