avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Renuntare/denuntare abonament telefonie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Renuntare/denuntare abonament telefonie

Buna ziua,
Va rog mult sa-mi spuneti si mie cum se poate una ca asta, acesti operatori chiar nu pot fi trasi la raspundere....?Va dau un exemplu...am abonament la () din 2003 adica 10 ani cu 3 numere de telefon cu abonamente de 10 euro pe luna...am facut un calcul si in 10 ani am platit in medie 100 lei pe luna...rezulta in 10 ani 144000 lei...acum vreau sa reziliez contractele unu este inafara perioadei de contract iar celelalte 2 mai au pana in 2014...ma rog in speta doresc deoarece nu mai am posibilitatea sa platesc...din 1 iunie raman somera...si culmea cei de la () spun ca nu pot sa reziliez numai daca platesc in avans abonamentul pana la terminare...pai mai fratilor astia chiar nu au lege...ar trebui sa se infiinteze o asociatie a celor tepuiti de ()...si alte companii de telefonie mobila si sa ne luam un avocat care sa isi utilizeze cunostiintele la maxim... pentru noi si ar primi el banii aia in avans decat ticalosii aia.....Nu se poate sa devenim sclavii lor...adica eu sunt de buna credinta le spun ca nu mai am de unde plati pentru ca nu mai am venituri si ei vin si imi spun ca nu, si mai sunt si obraznici.....eu zic ca asa cum pentru banci s-a emis OUG 50 si pentru noi tepuiti de catre companiile de telefonie mobila TREBUIE sa se infiinteze o Lege care sa nu le mai permita sa isi bata joc de oameni!!!!!!
Totul depinde numai de noi sa nu devenim sclavii lor!!!!X-(
Ultima modificare: Miercuri, 15 Mai 2013
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:42, 21 Octombrie 2013
Fara suparare,da si noi romanii trebuie sa ne chibzuim mai bine si sa nu ne mai avantam la cheltuieli.Cu economia romaneasca nu cred ca mai pot multi sa-si faca calcule pe termen lung-chiar si 1 an.3abonamente la 1 operator de telefonie mi se pare cam mult.
Si inca ceva,romanii trebuie sa invete sa si respecte contracte si termene.Daca ei nu si-ar fi respectat contractul nu cred ca ati fi inteles.
@cami, daca nu va convine un raspuns, nu e un motiv sa atacati persoana.
Puteti cere inchiderea abonamentului pt care nu mai sunteti obligata prin contract , iar pt celelalte doua, daca nu sunteti obligata de contract, puteti micsora planul tarifar.
Nu puteti rezilia contractul fara sa despagubiti compania pt ca ati beneficiat de o oferta tocmai sub conditia de a prelungi abonamentul.
Aveti posibilitatea sa prelungiti doar un an, nu 2.
Obligatiile asumate , trebuie respectate. Sa aveti noroc sa gasiti repede un job, aveti timp sa cautati pana la 1 iunie.

Ultima modificare: Luni, 21 Octombrie 2013
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire contract telefonie mobila guiualina guiualina Buna ziua! Am contract cu un operator de telefonie mobila de 12 ani, 2 numere pe acelasi contract. Acum doresc modificarea tipului de abonament cu unul mai ... (vezi toată discuția)
Ajutor - compania de telefonie mobila nu vrea sa rezilieze contracte care se incheie azi 99gyo 99gyo BUNA SEARA Nu stiu ce sa fac cu una din retelele de telefonie mobila care refuza sa rezilieze contractele a 2 abonamente. Sa fiu mai explicit, contractele ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract abonament telefonie mobila laurcapa laurcapa Buna ziua Va scriu cu o nelamurire privin rezilierea unui abonament la o firma de telefonie mobila. O descriere succinta a situatiei ar fi urmaqtoarea ... (vezi toată discuția)