avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Prescriptie impozit pe venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Prescriptie impozit pe venit

cum aflu daca mi s-a prescris datoria catre fisc, reprezentand impozit pe venit, neachitat din 2007?
Prescrierea unei datorii se constata printr-o hotarare judecatoreasca, la cererea partii interesate.

Nu exista o constatare a prescrierii din oficiu.
cererea se adreseaza judecatoriei sau adm. financiare? care este procedura?
judecatoriei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass datorat din venituri obtinute ca pfa si din cedarea folosintei bunurilor pe anul 2012 rodica512 rodica512 La momentu platii impozitelor pe venit la ADmin Financiara mi s-a comunicat verbal ca datorez CASS neachitat pe anul 2012, cand s-au mutat incasarile de la ... (vezi toată discuția)
Prescriere raducanu71 raducanu71 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: O societate are de plata facturi scadente pentru perioada 2004-2010. In 2009 aceleiasi ... (vezi toată discuția)
Radierea ipotecii legale a asociatiei de proprietari petre_marian petre_marian buna ziua.doresc sa obtin un raspuns si pentru aceasta arat urmatoarea situatie.Am depus la ancpi. ocerere de inscriere pentru radierea unui debit catre ... (vezi toată discuția)