avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... interdictie in uk
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

interdictie in uk

buna ziua ..m-ar interesa si pe mine daca ai interdictie un an de zile in uk de ex si te prinde in timpul asta pe teritoriul lor care sunt urmarile.te baga la inchisoare sau doar te trimite acasa si iti da o interdictie mai mare,eventual pe viata?
Cel mai recent răspuns: Andreea_deutza , utilizator 04:18, 18 Mai 2013
Da, cam asta e ideea. In asteptarea expulzarii se sta la inchisoare si se primeste o interdictie pe termen si mai lung.
Ultima modificare: Joi, 16 Mai 2013
tgeorgescu, utilizator
Ok multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interdictie anglia Dmind Dmind Buna ziua, Am si eu o intrebare .. un prieten de-al meu, a facut acum cativa ani niste lucruri in Anglia, in urma caruia s-a ales cu dosar si a fost judecat ... (vezi toată discuția)
Incalcare interdictie in elvetia marinapopescu4443 marinapopescu4443 Buna seara! Va rog frumos sa ma ajutati cu informatii in legatura cu incalcarea unei interdictii de intrare in Elvetia. Am un prieten care este plecat in ... (vezi toată discuția)
Cetatean strain trebuie sa plateasca taxe in romania? Robert307 Robert307 Buna ziua, in cazul in care: O persoana britanica cu permis de sedere in Romania pe 5 ani, inregistrat ca avand mijloace proprii suficiente de intretinere ... (vezi toată discuția)