avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt din magazin, urmarire penalã. Am declarat un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt din magazin, urmarire penalã. Am declarat un alt loc de muncã, ce efecte poate avea acest lucru?

buna dimineata,

am un dosar penal pentru furt din magazin, am fost dusa la politie si amprentata, fotografiata, mi s-au luat declaratii si cred ca acum sunt urmarita penal. Mi-au spus ca mi-a trecut glontul pe la ureche si ca data viitoare va fi grav
Politia sau parchetul vor informa angajatorul in speta Ministerul apararii eu fiind angajat la ei (functionar public)? mentionez ca politia nu mi-a cerut detalii despre angajator m-au intrebat cu ce ma ocup si am spus ca sunt consilier la o firma.
Daca primesc amenda administrativa cei de la minister vor afla daca vor face verificari in cazier?
Nu prea am inteles foarte bine. Daca lucrati intradevar la Min. Apararii si dvs ati spus ca lucrati la o firma, e destul de grav ( fals in declaratii ), nu este neaparat sa fiti functionar public daca lucrati la minister. Amenda administrativa nu este trecuta in cazier. Insa nu inteleg cum va anunta politia Min. apararii cand dvs le-ati spus ca lucrati la o firma, ca ma gandesc ca daca aflau altfel discutau cu dvs.
nu am declarat in scris unde lucrez doar politistul ma intrebat cu ce ma ocup
eu ma intreb daca politia sau parchetul dupa verificari vor anunta angajatorul asta nu stiu, ca ma gandesc ca pot accesa bazele ITM.
Nu se anunta angajatorul , insa pot solicita detalii de la ITM cu privire la faptul daca apareti in baza de date cu c.i.m. active si la ce societati ...
girinanovac a scris:

buna dimineata,

am un dosar penal pentru furt din magazin, am fost dusa la politie si amprentata, fotografiata, mi s-au luat declaratii si cred ca acum sunt urmarita penal. Mi-au spus ca mi-a trecut glontul pe la ureche si ca data viitoare va fi grav
Politia sau parchetul vor informa angajatorul in speta Ministerul apararii eu fiind angajat la ei (functionar public)? mentionez ca politia nu mi-a cerut detalii despre angajator m-au intrebat cu ce ma ocup si am spus ca sunt consilier la o firma.
Daca primesc amenda administrativa cei de la minister vor afla daca vor face verificari in cazier?

pe mine ma mira partea cu "cred ca acum sunt urmarita penal". erati inconstienta in momentul declaratiilor sau care e motivul pentru ca nu stiti ca sunteti/sau nu urmarita penal?intreb pentru ca daca a inceput urmarirea penala impotriva dvs. atunci apare in cazier mentiune despre acest lucru.

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o mare problema legata de aceasta procedura. in ... Grigore91 Grigore91 Buna ziua, am o mare problema legata de aceasta procedura. In anul 2013 - 2014 am fost la kaufland am facut cumparaturi iar la casa am uitat sa ... (vezi toată discuția)
Furt carrefour si neinceperea urmaririi penale Daniele333 Daniele333 Buna ziua,acum 2 ani eram cu o prietena in Carrefour si a inceput ea sa-mi spuna ca a furat de mai multe ori de la ei fara ca sa fie prinsa si mi-a zis sa ... (vezi toată discuția)
Furt din supermarket / cazier ContSters292108 ContSters292108 Buna ziua! Am si eu o mare problema. Am fost prinsa furand din supermarket niste produse cosmetice in valoare de 75 de lei, pe care nu le-amprezentat la casa ... (vezi toată discuția)