avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sporuri la cim partial
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sporuri la cim partial

Buna ziua,

Spuneam intr-un alt topic ca un salariat si-a facut cerere ca doreste reducerea timpului de lucru la 4 ore pe motive de sanatate .Acel salariat beneficia de spor fidelitate si spor ecran.Intrebarea mea este daca i se modifioca CIM in partial mai poate sa beneficieze de aceste sporuri?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:24, 16 Mai 2013
Potrivit art.106 alin.1 C.mun., salariatul incadrat cu contract de munca cu timp partial se bucura de drepturile salariatilor cu norma intreaga, in conditiile prevazute de lege si de contractele colective de munca aplicabile.

Prin urmare, salariatul incadrat cu contract de munca cu timp partial poate beneficia in continuare de acele sporuri ...
Si inca ceva va rog: daca actul aditional se semneaza incepand cu 16.05.2013, cum operez in D112? Pentru ca are 10 zile cu cim de 8 ore si va avea 11 zile cu cim de 4 ore.Va rog un raspuns. Multumesc anticipat.
Pentru modul de completare a D112 cred ca va trebui sa puneti intrebarea in sectiunea fiscalaitate - salarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subiect: stat de plata,pontaje,revisal Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,am o problema,nu stiu cum sa trec angajatii care au cim la 4h /zi de Luni pana vineri dar ei lucreaza si sambata si duminica pe ture.Cum trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de doctor pentru incadrare la 1/2 norma horasg horasg Buna ziua, conform noii legi a salarizarii sporul de doctorat se acorda ca suma fixa, indemnizatie de 725 lei. Mie de la 1 oct 2017 mi s-a schimbat ... (vezi toată discuția)
Spor de vechime machis machis În cadrul unei unităţi se acordă spor de vechime pe diferite tranşe. Între 0 - 5 ani se acordă un spor de 5% Între 5 - 10 ani se acordă un spor de ... (vezi toată discuția)