avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1151 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract de intermediere
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract de intermediere

Am o situatie in care s-a incheiat si s-a efectuat plata catre un broker independent, am primit chitanta firesc, numai ca problema de care ma lovesc este ca in contabilitate nu se poate inregistra si teoretic ar trebui sa existe un contract...si ma gandeam s-ar putea incheia un contract de intermediere intre un PFA si o societate????

Alte discuții în legătură

Contract prestare servicii Brokeru22 Brokeru22 O persoana fizica(care nu poate emite factura/chitanta) incheie un contract cu o societate comerciala. In contract este trecuta suma ce o va plati societatea ... (vezi toată discuția)
Srl non broker de asigurare - cu drept de intermediere produse de asigurare ... iliebg iliebg Buna ziua. Am o intrebare scurta, va rog, care va rezulta din "scenariul" de mai jos: - am un srl, care are ca activitate principala - codul 6202... - in ... (vezi toată discuția)
Asistentul in brokeraj de asigurari rcapretieftin rcapretieftin Intrebarea, mea este urmatoarea: - societate asistent in brokeraj \\" x srl\\" , incaseaza pt un contract de asigurare Rca 10 lei (se emite, de ex, chitanta ... (vezi toată discuția)