avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Faliment - reguli inscriere creditori
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Faliment - reguli inscriere creditori

in cazul in care o societate intra in faliment dupa ce a fost in reorganizare, la inscrierea la masa credala, creditorii se inscriu cu toata suma pe care debitorul nu a achitat-o, sau doar cu diferenta de suma, intre cea neachitata si cea cu care s-a inscris prima data, in cazul reorganizarii.
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 13:38, 16 Mai 2013
Daca sunteti deja inscrisi, nu mai trebuie sa faceti o noua cerere de inscriere, decat daca aveti creante nascute intre data deschiderii procedurii de insolventa si data intrarii in faliment.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma inscriu sau nu la masa credala? onicacristina onicacristina Un amic a intrat cu societatea in insolventa , ca sa il ajut am negociat cu creditorii si prin cesiune ce creanta i-am cumparat toate creantele.In acest moment ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu esso esso daca sunt creditor pentru o firma care este in reorganizare si obtin titlu executoriu ce sanse am sa recuperez debitul (vezi toată discuția)
Facturi emise ulterior intrarii in insolventa advsys advsys buna ziua, care este procedura recuperarii debitului restant daca firma este in insolventa iar societatea noastra a emis facturi ulterior intrari in ... (vezi toată discuția)