avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1665 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Cursul de schimb şi piaţa ... Deschidere cont pe numele firmei
Discuție deschisă în Cursul de schimb şi piaţa monetară

Deschidere cont pe numele firmei

buna
cum pot sa deschid un cont bancar pe numele firmei? ce acte cer cei de la banca? si cum pot sa ridic banii? cu card?
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 20:14, 16 Mai 2013
In primul rand trebuie sa mergeti la o banca. Fiecare banca are politica ei privind actele necesare deschiderii de cont dar in general aveti nevoie de o cerere, act constitutiv, acte aditionale la actul constitutiv, certificat inmatriculare, documente identitate administrator si persoane imputernicite, certificat constatator (vi-l scot si ei), specimene de semnatura. Banii ii puteti ridica numerar de la casierie dar va puteti face si un card pe societate si sa ridicati banii de la bancomat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont bancar pentru societate comerciala tip srl Nina1 Nina1 Buna seara, Care este procedura pentru deschidere cont bancar pentru persoana juridica (sc tip srl) in cazul in care societatea are 2 actionari si 2 ... (vezi toată discuția)
Cash direct din bancomat gdec gdec Salutare la toti! Poate s-a mai discutat, dar eu nu am gasit nimic acum, asa ca intreb si eu: patronul retrage numerar cu cardul firmei din bancomat de pe ... (vezi toată discuția)
Incasarea cotelor la intretinere in contul unei firme Mytro Mytro Buna ziua , Am si eu cateva intrebari pentru dumneavoastra , sa zicem ca in cazul in care am o firma care se ocupa cu administrarea asociatiilor de ... (vezi toată discuția)