avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... complicitatea la furtul calificat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

complicitatea la furtul calificat

Ce sanse are o persoana acuzata de complicitate la furtul calificat, care este intr'un grup infractional ,sa fie eliberata dupa ce a fost arestata preventiv 29 de zile si nu au fost gasite probe pentru complicitate?..
Daca nu se gaseau probe nu era arestat.
Poate doar sa se schimbe apararea ar putea avea sanse deoarece trebuie sa se faca o interpretare a probelor de avocat.
Aveţi dreptul , în tot cursul procesului penal, să solicitaţi punerea dvs. în libertate provizorie sub control judiciar sau pe cauţiune, conform art. 160 indice 1 din cod pr. pen.
De asemenea , se poate solicita înlocuirea măsurii arestării preventive cu o altă măsură, cum ar fi obligaţia inculpatului de a nu părăsi localitatea sau ţara.
Desigur că cererea va fi examinată şi se vor face verificări privind temeinicia menţinerii în arest preventiv , dacă motivele care au condus la luarea acestei măsuri mai subzistă .
DA, formularea acestor cereri ar utile.
Trebuie insa dovedite ca indeplinite cerintele prevazute de lege.
Am solicitat punerea in libertate sub control judiciar si pe cea pe cautiune, dar au fost respinse cererile... Am uitat sa specific ca este un grup de 10 persoane. Cate sanse sunt sa primeasca o suspendare a pedepsei?
Este greu de spus...
Din 10 persoane unele vor primi o pedeapsa cu suspendare probabil insa doar instanta poate stabili...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admiterea cererii de revocare a masurii arestarii preventive danielungureanu31 danielungureanu31 Buna seara! Am o mare nelamurire: In cazul admiterii cererii de revocare a masurii arestarii preventive a inculpatului, se dispune punerea de indata in ... (vezi toată discuția)
Arestare la domiciliu catalin19975 catalin19975 se scade arestul la domiciliu din pedeapsa care se da la instanta (vezi toată discuția)
Model cerere schimbare masura arest la domiciliu especialalecs especialalecs Buna seara, as dori daca poate pune cineva un model de cerere pentru schimbarea arestului la domiciliu cu controlul judiciar deoarece doresc sa ma angajez, am ... (vezi toată discuția)