avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Suspendare firma la Registrul Comertului - ce am de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Suspendare firma la Registrul Comertului - ce am de facut mai departe?

Buna ziua ! Am suspendat azi firma pe o perioada de 3 ani la Registrul Comertului.Va rog sa-mi spuneti care mai sunt pasii la Administratia Financiara, ce trebuie facut acolo , daca anuntam suspendarea si ce trebuie depus in materie de declaratii, bilant etc., daca se mai depun sau nu . Taxa pentru suspendare a fost 320 lei, nu am inteles de ce, si as dori sa stiu daca mai platesc taxa la reluarea activitatii.O seara frumoasa !
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 20:20, 17 Mai 2013
Va adresati Administratiei Finantelor Publice completand declaratie 010 si anexand hotararea AGA insotita de copie dupa mentiunea eliberata de ORC si certificatul constatator. Puteti solicita si derogarea de la depunerea lunara a balantei.
La reluarea activitatii veti achita din nou taxa pentru inscrierea mentiunii, si va veti prezenta la ORC cu hotararea AGA de reluare a activitatii, certificatul constatator in original, cerere si declaratia model 3.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare societate tynadiana tynadiana Buna ziua, Am suspendat socitatea in martoe 2010 (pentru 3 ani). As dorii sa stiu acum mai am vreo obligatie? Trebuie sa ii anunt si pe cei de la ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac; sa inchid o firma sau sa o suspend simona_82 simona_82 BUNA ZIUA.AM O PROBLEMA NU STIU CE TREBUIE SA FAC ;SA INCHID FIRMA PE CARE O AM SAU SA -I SUSPEND ACCTIVITATEA PE 3 ANI........MENTIONEZ CA AM DEPUS DECLARATIA ... (vezi toată discuția)
Inchidere temporara activitate iclaudia19 iclaudia19 buna seara, ce trebuie sa fac daca doresc ca o perioada sa inchid activitatea unei firme? impozitele se mai platesc? (vezi toată discuția)