avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... trecere la intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

trecere la intretinere

buna ziua
locuiesc intr-un bloc de 65 de apartamente impreuna cu sora mea .
stam aici de ceva vreme in chirie,insa intotdeauna cand trebuie sa ne platim cheltuielile la asociatia de locatari ni se creeaza probleme.
cea mai recenta a fost faptul ca ni s-a adaugat o persoana la intretinere pentru ca " i s-a spus administratorului ca iesim trei persoane din garsoniera dimineata".
am fost nevoite sa platim in plus inca o persoana pentru nu a vrut nici macar sa auda explicatiile noastre si adevarul defapt cand i-am spus sa ma caute cand are ceva nelamuriri ,administratorul mi-a spus ca el nu face pe politistul.
cum ar trebui sa procedez?
am studiat si legea 230/2007 si nu este specificat nimic in legatura cu asta.
nu ar trebui sa anunt eu in cazul in care mai apare o persoana la noi in apartament?
nu ar trebui sa se intereseze sau sa fiu anuntata ca se adauga inca o persoana?
e normal sa platesc pentru banuielile altora?

multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 4 Martie 2009
Carmen lapuste, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 21:33, 15 Aprilie 2009
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc mult de raspuns....:)
in 10 zile de la data afisarii puteti face contestatie scrisa la calculul intretinerii iar asociatia este obligata sa va raspunda in maxim 7 zile de la data primirii contestatiei.
Corect . Contestati suma care s-a afisat. In raspunsul la contestatie ar trebui sa va explice cum de aveti mai multe persoane la intretinere, in ce baza, ce vecin a solicitat acest lucru. In functie de suma si de raspuns sau reactia presedintelui sau administratorului actionati mai departe. Poate sa va treaca o persoana mai putin luna urmatoare si ramaneti in relatii bune sau cu raspunsul scris puteti reclama ..... Mai discutam .
inca ceva ... faptul ca "i s-a spus ca ies de la dvs din apartament 3 persoane" nu este o dovada ca asa se itimpla. la fel puteti spune dvs despre vecinii de pe palier (vedeti mai intii cite persoane sint trecute la fiecare si declarati ca ati "vazut" iesind zilnic o persoana mai mult decit este inscrisa la intretinere la fiecare). garantat se va rasufla cel care a facut acea "sesizare binevoitoare"
iar administratorul sa va arate baza legala pe care a trecut o persoana in plus la intretinere

Alte discuții în legătură

Abuz asociatie de locatari latrech latrech Se poate trimite ca proba o foto a unui afis lipit de catre administratie pe toate usile scarilor imobilului? Va copiez deja textul afisului \"Asociatia ... (vezi toată discuția)
Hotararile luate intr-o asociatie de proprietari grandanat grandanat Pentru ca nu am gasit toate informatiile singur si pentru ca unde\'s multi puterea creste as vrea sa ma lamuriti si pe mine cum se iau deciziile intr-o ... (vezi toată discuția)
O hotarare a unei a. g. intr-o a. p. poate modifica sau desfiinta un articol din l. 230/ 2007 , h.g. 1588/ 2007 ? albuemanoil albuemanoil o astfel de hotarare poate produce efecte la calcularea LISTEI DE PLATA ? Cum se poate cere recalcularea LISTELOR DE PLATA in baza prevederilor legii si nu a ... (vezi toată discuția)