avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatia de stat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatia de stat

O persoana stabilita in strainatate doreste sa primesca alocatia de stat pentru copilul sau in tara in care s-a stabilit ,fapt pentru care trebuie sa renunte la plata sumei din partea statului roman , poate sa renunte postal , fara sa se prezinte personal , si care este procedura legala ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:00, 18 Mai 2013
Puneti intrebarea pa ANPIS, pe e-mail, la: anps@prestatiisociale.ro
Trebuie să vă adresați Agenției pentru Plați și Inspecție Socială din județul dumneavoastră de reședință/domiciliu cu o cerere la care să anexați dovada reședinței dumneavoastră și a copilului si prin care specificati ca doriti sa renuntati la primirea alocatiei de stat. Din cate cunosc, va trebui sa obtineti si formularul E104.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie copil nascut in romania dar parintii cu domiciliu legal in strainatate roxanavasiliu roxanavasiliu Buna ziua, Am o intrebare referitoare la alocatia de crestere a copilului meu. Acesta a fost nascut in martie 2011, in Romania. Din luna iunie 2012 am inceput ... (vezi toată discuția)
Renuntare alocatie copil georgeghinescu georgeghinescu Vreau sa renunț la alocația copilului din Romania, întrucât am primit cetățenia altui stat european si beneficiez de alocația statului respectiv. ... (vezi toată discuția)
Renuntare la alocatie de stat pentru copil in romania. Linda Linda As dori sa aflu mai multe detalii despre modul in care pot renunta la alocatia de stat pentru copil in Romania si daca exista o posibilitate de a renunta ... (vezi toată discuția)