avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare

Sunt nascuta in 1955 oct si momentan sunt in pesie anticipata si vreau sa stiu de cind a-m dreptul sa intru si eu in pensia normala adica pensionara si cu ce pensie fata de acum cind i-au 350 Ron dupa calculele.va multumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 11:01, 18 Mai 2013
Limita de varsta la 60 de ani si 3 luni(ianuarie 2016).

Precizati:
-Ziua,luna si anul,cand s-a pus in plata,pensia anticipata partiala(din decizie).
-Punctajul mediu anual nediminuat si cel diminuat(de pe decizie).
-Procentul cu care este diminuata pensia(din decizie).
-Punctajul mediu anual de pe cuponul de pensie.
-Daca aveti stagiu asimilat,precizati:Ani,luni si zile(din decizie).

Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Mai 2013
Carp Mircea, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata kissmy09 kissmy09 buna seara ! sunt nascuta pe 03 05 1956 am iesit la pensie anticipat pe 03 05 2012 la varsta de 55 ani si 10 luni cu un stadiu de cotizare de 40 ani si 13 ... (vezi toată discuția)
Trecere de la pensie anticipata partiala la pensie pentru limita de varsta bucur mihaela bucur mihaela Mama mea a iesit cu pensie anticipata la data de 10.06.2011, dupa o vechime de 36 de ani, la varsta de 55 ani si 3 luni. Cand ar trebui sa iasa cu pensie de ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata (i) biancaco biancaco Unchiul meu este nascut pe 8.08.1951 si are 26 ani vechime in campul muncii. Poate sa iasa la pensie anticipata ? Care ar fi alte variante si ce pasi ar ... (vezi toată discuția)