avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare de domiciliu din alt judet in Bucuresti
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare de domiciliu din alt judet in Bucuresti

vreau sa-mi schimb buletinul cu domiciliu in bucuresti. intrebarea este daca trebuie sa am o dovada ca sunt in chirie...pentru ca nu am...este suficient daca proprietarul declara ca doreste sa ma ia in spatiu?multumesc anticipat pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: mateescurut , utilizator 14:35, 18 Mai 2013
Este suficient ca proprietarul sa declare ca va ia in spatiu.
multumesc foarte mult. o zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie complicata de luare in spatiu Fedayna Fedayna Situatie de luare in spatiu Buna ziua, Am o proprietate in care am lasat pe cineva sa locuiasca ca sa aiba grija de casa, fara chirie. Persoana ... (vezi toată discuția)
Buletin expirat popairaida popairaida Buna ziua! Sunt din judetul Bacau, am 24 de ani si mi-a expirat buletinul. Il aveam pe adresa tatalui meu doar ca intre timp, din motive personale, nu mai ... (vezi toată discuția)
Reinnoire carte de identitate Utilizator199 Utilizator199 Buna ziua. As dori sa ma lamuriti cu o problema. Peste un an trebuie sa imi reinnoiesc C.I. pentru ca expira. In C.I am adresa de domiciliu, adresa parintilor ... (vezi toată discuția)