avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt de identitate
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt de identitate

Un individ a deschis pagina pe internet cu numele cuiva, complet, fotorafie, de fapt se foloseste de o legitimatie personala, adevarata. Acolo il invinovateste de inselaciune. E vorba de un fost asociat al acelei persoane, din razbunare. Cine cauta pe google numele lui gaseste caeste informatii, are belele acum sila serviciu.

Cel mai recent răspuns: Krissia . , Alte profesii 15:02, 19 Mai 2013
Plangere la politie..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragere plangere politie SorinClaudiu SorinClaudiu Buna ziua!  In 18 martie 2011 am primit un colet in care trebuia sa primesc un telefon mobil, achizitionat de la un anume individ de pe internet, iar in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sarbatori fericite! am o situatie delicata mama mea ... Mezzoankbrb Mezzoankbrb Buna ziua! Sarbatori fericite! Am o situatie delicata mama mea in barsta de 64 ani vorbeste de 7 luni pe internet cu un barbat american de orogine romana asa ... (vezi toată discuția)
Date personale facute publice so2ro so2ro Buna ziua, In urma cu cativa ani m-am inscris pe un forum, unde mi-am incarcat fotografia mea si adresa de email. Aceste date ale mele ( poza si adresa de ... (vezi toată discuția)