avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ucidere din culpa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ucidere din culpa

Buna ziua, am o intrebare la d-tra, in anul 2012 am fost condamnat la 3ani si patru luni cu suspendare si supraveghere cu termen de incercare de 8 ani si 4 luni pentru ucidere din culpa. Pe perioada de incercare m-i sa interzis dreptul de a conduce orce vehicul. Este vreo posibilitate de revocare sau anulare a acestei pedepse complementare? Daca da dupa ce perioada?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Nu se poate face revizuire pentru motivul ca ati achitat ce ati achitat...
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Nu se poate face revizuire pentru motivul ca ati achitat ce ati achitat...

Nu ma refeream la revizuire pentru ce am achitat la civil, ma refeream la sentinta penala la condamnare, motive ar fi destule pe care instanta nu le-a luat in calcul.
D-nul avocat, in legatura cu o eventuala gratiere colectiva este adevarat ce a spus domnul de mai sus? Multumesc anticipat pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stergerea cazierului abrassu abrassu Buna ziua Am avut o condamnare de 1,6 luni inchisoare cu suspendare + 2 ani de incercare,asa scrie in sentinta definitiva,anul care urmeaza 2010,pe 6 ... (vezi toată discuția)
Pot cere reabilitarea prin instanta dupa curgerea termenului de incercare ghita186 ghita186 As vrea sa-mi fac reabilitarea dupa ce trece termenul de incercare sa nu mai astept 3ani pentru reabilitare de drept .Pot introduce o actiune in instanta? ... (vezi toată discuția)
Dosar penal ( perioada de incercare ) emanuel199 emanuel199 Buna ziua ... Un prieten de al meu a fost condamnat pentru ucidere din culpa intr-un accident rutier ce s-a soldat cu victima . Pedeapsa sa a fost de 1 an si 4 ... (vezi toată discuția)