avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu minim brut
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu minim brut

care este salariul minim brut care trebuie acordat unui absolvent de studii superioare?precizez ca angajatul va lucra in alt domeniu decat in cel pe care l-a studiat..multumesc!
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 20:19, 4 Martie 2009
Daca salariatul nu are nici o pretentie, faceti actul aditional cu 1 martie.
ITM verifica numai daca salariul este cel putin cel minim pe economie. Restul sunt pevederi ale CCM.
Puteti face act aditional care sa-si produca efecte de la 01 ianuarie 2009 si sa fie incheiat in luna martie 2009.
Pentru ianuarie si februarie, puteti face declaratii rectificative si state rectificativve.
Solutia corecta este actul aditional ,care desi incheiat in prezent, sa fie cu aplicare de la 1 ian. Se fac rectificative la ianuarie si la februarie in cazul in care ati depus deja statele si declaratiile. Este posibil ca declaratiile la februarie sa nu le aveti depuse si in acest caz nu aveti mari modificari de facut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarul - cfr Nicoleta Silvia Hulpus Nicoleta Silvia Hulpus Am vazut ceva salar minim de 700 lei in domeniul transporturi. Oare si CFR-ul se inscrie aici? Sau la ce se refera ... care transporturi....cunoaste cineva ... (vezi toată discuția)
Coeficient salarizare claus821 claus821 am o intrebare foarte simpla dau un caz asistent medical cu studii medii angajat dar care este si absalvent al facutatii de drept.Intrebarea este:primeste ... (vezi toată discuția)
Salariu minim pentru contabil ava_b ava_b Buna ziua, As dori sa stiu care este salariul minim cu care o persoana poate fi incadrata in cartea de munca cu functia de contabil. Multumesc! (vezi toată discuția)