avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... dosar penal pentru conducerea unui autovehicul ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

dosar penal pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat

in ziua de 27-04-2013 am fost oprit de un echipaj al politiei rutiere pe o uluita din satul oncesti jud giurgiu cu o masina radiata pe care vroiam sa o duc acasa pentru ca am gasit umblat la ea si descompletata. Ulterior am aflat din surse neoficiale ca pe numele meu mi sa intocmit un dosarpenal pentru conducere de autovehicul neinmatriculat. Nu am primit la domiciliu nici o instiintare ca as avea permisul retinut. In schimb pe data de 15-05-2013 am fost oprit de aproape acelasi echipaj care chipurile imi verifica permisul de conducere si imi spun ca nu am mai avut drept de condus din data de 12-05-2013 lucru care nu mi sa adus la cunostinta in nici un fel nu mi-au eliberat nici macar o dovada de retinere la prima fapta . Consider ca cea de a doua fapta mia fost fabricata de o institutie care se da corecta as vrea sa mai aduc la cunostinta ca nu am avut nici un martor asistent si ei au fost clonati . la prima fapta eram doar cu sotia mea.
Ultima modificare: Luni, 20 Mai 2013
costel_gr2013, utilizator

Alte discuții în legătură

Suspendare permis conducere/ 15 puncte penalizare. mithos256 mithos256 Buna ziua ! Am o speta putin mai ciudata in sensul ca , in 2014 am fost prins cu videza +50km/h si mi-a fost retinut permisul in vederea suspendarii pe 90 de ... (vezi toată discuția)
Am condus fara sa stiu o masina radiata in austria darius_darika darius_darika Salut.Am condus o masina inmatriculata in austria pe teritoriul tari noastre timp de un an si jumatate,masina a fost radiata iar eu nu am stiut eu imi plateam ... (vezi toată discuția)
Solutii de urgentare a anchetei LaurentiuBG LaurentiuBG In octombrie 2013 am fost oprit de politie si ca urmare a verificarilor s-a constatat ca asigurarea masinii pe care o conduceam cu nr de Bulgaria nu era ... (vezi toată discuția)