avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... director interimar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

director interimar

printr-o ADRESA care incepe astfel: ” catre...(numele insitutiei)” si este semnata de presedintele CJ mi s-au trasat responsabilități de ordonator de credite pana la ”numirea unui director-manager/ocuparea prin concurs a postului de director-manager”.Situatia parea sa fie provizorie, respectiv o saptamana, dar cum lucrurile nu s-au miscat nicicum in decurs de 3 saptamani, ma aflu in situatia de a semna un acord de finantare in cadrul unui proiect pentru a nu pierde acei banuti. Problema este ca finantatorul m-a trecut director interimar pe acordul de finantare, iar eu nu am o Dispozitie in acest sens, deci nu sunt director interimar ci doar contabil sef cu responsabilitati de ordonator de credite. Pot semna ca si director interimar numai in baza acelei adrese pe care am mentionat-o la inceput?

Alte discuții în legătură

Un functionar public trecut pe functie de conducere temporar luminita_l luminita_l un sef serviciu si-a depus demisia ,in locul lui a fost incadrat un alt coleg de serviciu care indeplinea conditiile conform legii 188/1999 si cu acordul ... (vezi toată discuția)
Mandatarul nu vrea sa dea acordul executorului marianbaluta2002 marianbaluta2002 Buna ziua. Incep acest subiect mahnit de un mandatar al unei institutii financiare bancare, mandatar care mi-a trimis dosarul de credit in executare, fara a ma ... (vezi toată discuția)
Negocierea crimea crimea Lucrez la o primarie pe postul de contabila de curand si am o nelamurire.In anul 2008 au fost facute lucrari de indiguire maluri gabioane in regim de urgenta ... (vezi toată discuția)